Valmiin annoksen päälle voit jauhaa myllystä mustapippuria ja veistää muutaman lastun parmesaania tai ripotella parmesaaniraastetta pussista. Näiden hintaa ei ole laskettu reseptiin mukaan.
Cheddar-siivut voi vaihtaa muuhunkin juustoon tai jättää kokonaan pois, maun mukaan.
Hinnat reseptiin on otettu tammi-helmikuussa 2012, Kupittaan Citymarketista Turussa. Mausteiden hinta on huomioitu pyöristämällä annoksen hinta ylöspäin.
500 g | Pirkka pasta, penne rigate | 0,99 e |
2 purkkia | Pirkka tonnikalaa öljyssä | 1,98 e |
500 g (1 purkki) | Pirkka paseerattua tomaattia | 0,79 e |
3,3 dl | Flora ruokakermaa | 0,95 e |
4 kpl | cheddar sulatejuustoviipaleita | 0,50 e |
suolaa | ||
oreganoa | ||
yht 5,25 e | ||
Hinta per ruokailija | 1,05 e | |
Ohjeet | ||
Lisää pasta kiehuvaan veteen | ||
Laita paseerattu tomaatti toiseen kattilaan | ||
Lisää tomaatin sekaan kaksi purkkia tonnikalaa | ||
Lisää ripaus suolaa ja oreganoa maun mukaan | ||
Kuumenna kastike kiehuvaksi | ||
Lisää kastikkeeseen ruokakerma | ||
Lisää kastikkeeseen juustonsiivut | ||
Sekoita kunnes juusto on sulanut | ||
Kun pasta valmis, valuta siitä vedet pois | ||
Kaada kastike pastan päälle, sekoita |