500 g | Pirkka pasta, penne rigate | 0,99 e |
500 g | lenkkimakkara (Atria punainen) | 1,75 e |
1 purkki | paseerattua tomaattia | 0,79 e |
2 kpl | valkosipulinkynttä | 0,2 e |
1 kpl | sipuli | 0,4 e |
2 dl | vettä | 0 e |
3 rkl | vihreää pestoa | 0,3 e |
suolaa, pippuria | ||
loraus rasvaa | ||
yht 4,43 e | ||
Hinta per ruokailija | 0,90 e | |
Ohjeet | ||
Lisää pasta kiehuvaan veteen | ||
Silppua sipuli ja valkosipuli ja kuullota pienessä määrässä rasvaa | ||
Paloittele makkara ja lisää se pannulle | ||
Paista kunnes makkara saa hiukan väriä | ||
Lisää pannulle paseerattu tomaatti, pesto ja vesi | ||
Anna kastikkeen kiehua pienellä lämmöllä kunnes pasta on valmista |
torstai 17. toukokuuta 2012
Italialainen makkarakastike
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)