maanantai 31. lokakuuta 2011

Pannukakku

Pannukakku on helppoa ja nopea iltapala. Se ei vaadi juurikaan valmistelua ja valmistuu uunissa "itsestään". Käytä makeana lisukkeena mitä tahansa hilloa, sokeria tai siirappia. Ohjeesta tulee pellillinen pannukakkua! Neljä syö tästä siis vatsansa hyvin täyteen, ja jää vielä aamupalaksi.

Hinnat reseptiin on otettu syksyllä 2011, Kupittaan Citymarketista Turussa. Mausteiden hinta on huomioitu pyöristämällä annoksen hinta ylöspäin.


1 litramaitoa0,86 e
6 dl (390 g)vehnäjauhoja0,30 e
4 kplkananmunaa0,76 e
4 rklsokeria
4 rklöljyä/voisulaa
1 rklsuolaa
yht 1,92 e
Hinta per ruokailija0,5 e
Ohjeet
Riko kananmunat kulhoon
Vatkaa kananmunien rakenne rikki
lisää maito
lisää jauhot, sokeri ja suola
anna taikinan turvota 15-30 min
paista 200 asteen lämmössä kunnes pinta alkaa olla kullanruskea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti