Hinnat reseptiin on otettu syksyllä 2011, Kupittaan Citymarketista Turussa. Mausteiden hinta on huomioitu pyöristämällä annoksen hinta ylöspäin.
400 g | naudan jauhelihaa | 3,39 e |
500 g | tomaattimurskaa | 0,79 e |
3 dl (255 g) | Basmatiriisiä | 0,72 e |
2 kpl | valkosipulinkynsiä | |
lihaliemikuutio tai fondia | ||
yht 4,90 e | ||
Hinta per ruokailija | 1,25 e | |
Ohjeet | ||
Kuori valkosipulinkynnet | ||
Leikkaa tai murskaa valkosipulit pieniksi paloiksi | ||
Laita jauheliha kuumalle pannulle ja lisää valkosipuli | ||
Paista jauheliha kypsäksi | ||
Lisää lihan päälle tomaattimurska | ||
Lisää mukaan lihaliemikuutio tai fondi | ||
Keitä riisi ohjeen mukaan | ||
Anna kastikkeen kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on valmis |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti